loading spinner
  • Aanbieding!
  • -5%

Taski Jontec No.1 Doos 2 can á 5 ltr / 1 can á 5 liter

Omschrijving

Taski Jontec No.1 5 ltr is speciaal ontworpen om het strippen van vloerwas gemakkelijker en sneller te maken dan ooit tevoren. Met zijn krachtige en sterk alkalische formule biedt deze vloerwasstripper een sterk vermogen waarmee zelfs de hardnekkigste opbouw van onderhoudsmiddelen op alkalibestendige vloeren efficiënt kan worden verwijderd. De unieke formulering maakt ook het spoelen van de vloer overbodig, wat tot 50% tijdwinst oplevert in vergelijking met conventionele strippers. Bovendien kunt u de effectiviteit van Taski Jontec No.1 5 ltr maximaliseren door de dosering te verhogen zonder uw vloeren extra te hoeven schrobben.

Positieve punten

+ Snelle en effectieve verwijdering van vloeremulsie van alkaliebestendige vloeren zoals PVC, vinyl, steen, etc.
+ Krachtig oplossend vermogen voor vloeremulsie verwijdering
+ Kan tot 50% tijd besparen ten opzichte van conventionele strippers

Gebruiksaanwijzing

Dosering: Minimum dosering: 1 l voor 10 l oplossing (10% / 1:10)
Verhoog de dosering tot 25% voor gebruik zonder schrobben.

Toepassing

Doseer het product in een met koud water gevulde emmer. Breng de oplossing gelijkmatig en ruim op de vloer aan en laat 5 minuten inwerken (oplossing niet in laten drogen). Schrob de vloer met een éénschijfsmachine waaronder een geschikte pad is gemonteerd, neem de vervuilde oplossing op met een waterzuiger. Mop de vloer met een klamvochtige mop met water na om eventueel achtergebleven residu te verwijderen.

Laat de vloer volledig drogen voordat de vloer opnieuw wordt beschermd. Als een hoge dosering wordt ingezet kan het schrobben van de vloer overgeslagen worden.

Gebruik voor moeilijk bereikbare plaatsen een 25%-ige oplossing. Breng de oplossing aan op de vloer en laat 10 minuten inwerken en neem de vervuilde oplossing op met een waterzuiger. Schrobben van de vloer is dus overbodig.

Belangrijk: Alleen verdunnen met koud water. Op poreuze of gestructureerde vloeren grondig spoelen. Niet gebruiken op alkalisch gevoelige vloeren zoals: linoleum, kurk en hout. Niet gebruiken op oplosmiddelgevoelige vloeren zoals asfalt. Verwijder onmiddellijk met een natte doek gemorst product of oplossing van alkalisch gevoelige oppervlakken zoals hout en geverfde oppervlakken. Voor gebruik materiaalbestendigheid testen.

Technische gegevens

Eigenschappen: Melkachtige witte vloeistof
Soortelijk gewicht [20°C]: 1.00
pH-waarde puur: 13.5 - 14.0
pH-waarde in gebruik: 12 +/-0.5 bij 10% verdunning

Bovenstaande gegevens gelden bij normaal gebruik en dienen niet te worden opgevat als specificaties. Veilige hantering en opslag Veilig gebruik: Uitvoerige voorschriften voor het gebruik en de verwijdering van dit product zijn te vinden in een afzonderlijk Veiligheidsinformatieblad. Alleen voor professionele gebruikers/specialisten

Opslaginformatie

Opslaan in de originele, gesloten verpakking. Niet blootstellen aan extreme temperaturen Milieu-informatie Dit product is in overeenstemming met de EG-eisen ten aanzien van de biologische afbreekbaarheid.
€ 164,60
€ 189,21 5% korting
Op voorraad
101102722
Inclusief belasting
Inhoud
Aantal
Laatste items in voorraad

Taski Jontec No.1 Doos 2 can á 5 ltr  / 1 can á 5 liter

Taski Jontec No.1 Doos 2 can á 5 ltr / 1 can á 5 liter | Inhoud diversey : 2x5 liter

€ 189,21

Meer informatie

Krachtige vloerwasstripper voor de verwijdering van vloeremulsies en opbouw van onderhoudsmiddelen van alkaliebestendige harde vloeren. Door de unieke formulering is naspoelen van de vloer overbodig. Dit kan tot 50% tijdsbesparing opleveren ten opzichte van conventionele strippers.