loading spinner
  • -25%

Fimap Fimop

De schrobmachine Fimap Fimop is een uiterst compacte schrobmachine. Het is speciaal ontwikkeld om handmatige mopsystemen te vervangen in kleine ruimtes met veel obstakels. De voordelen ten opzichte van deze systemen zijn een hogere kwaliteit van schoonmaak en direct droge vloeren. Ook kan er veilig op gelopen worden, biedt het snellere reiniging en minder lichamelijke inspanning.

De schrobmachine Fimap Fimop schrobt de vloer met een cilindrische borstel en zuigt het vuile water direct weer op. Dankzij het speciale scharnierpunt kan de machine 3600 draaien. De Li-ion batterij heeft een capaciteit van 1 uur en kan op ieder moment geladen worden. De machine is dus ieder moment van de dag beschikbaar.

De gescheiden tanks voor schoon en vuil water zorgen ervoor dat er altijd met schoon water gereinigd word. Een groot voordeel ten opzichte van handmatige mopsystemen.

€ 1878,00
€ 1.704,29 25% korting
Op voorraad
107050
Inclusief belasting
Aantal

Fimap Fimop

Fimap Fimop

€ 1.704,29

Meer informatie

De Fimap Fimop is een uiterst compacte schrobmachine. Het is speciaal ontwikkeld om handmatige mopsystemen te vervangen in kleine ruimtes met veel obstakels. De voordelen ten opzichte van deze systemen zijn een hogere kwaliteit van schoonmaak en direct droge vloeren.

Schrobmachine compleet in doos geleverd, zelf te monteren.