loading spinner

AARION Superreiniger WV-15 minus staffelkorting

Superreiniger WV – 15

Toepassing: Superreiniger WV-15 is een krachtig, sterk alkalisch reinigingsmiddel en uitermate geschikt voor toepassing op sterk vervuilde oppervlakken. WV-15 verwijdert de aanslag van roet, uitlaatgassen en ander verkeersvuil van alle waterbestendige oppervlakken. De krachtige reiniger is tevens geschikt voor verwerking met een schuimpistool voor het reinigen en ontvetten van vloeren en wanden in industriële ruimten, garagebedrijven, productieafdelingen, machines en machineonderdelen en andere toepassingen. WV-15 is ook geschikt voor gebruik in hoge druk reinigingsapparatuur. De krachtige reiniger tast staal, legeringen, aluminium en kunststoffen niet aan.

Eigenschappen: Reinigt effectief en streeploos in één handeling.

Gebruiksaanwijzing:
Bij normaal gebruik ongeveer 100 ml per 5 liter doseren.
Bij normaal gebruik in een sproeiflacon: flacon à 500 ml water voeg 20 ml WV-15 toe.
Bij zware vervuiling kan product ook onverdund gebruikt worden als sprayreiniger in combinatie met een droge doek. Voor gebruik in de hoge druk reiniger is een dosering van 0,1% tot 1% WV-15 voldoende.

Advies: Overdosering maakt niet beter schoon. 

€ 82,33
Op voorraad
1331995-20
Inclusief belasting
AARION inhoud
Aantal

AARION Superreiniger WV-15 minus staffelkorting

AARION Superreiniger WV-15 minus staffelkorting | AARION producten : 20 liter Can

€ 82,33

Meer informatie

Superreiniger WV-15 is een krachtig, sterk alkalisch reinigingsmiddel en uitermate geschikt voor toepassing op sterk vervuilde oppervlakken.

Ook interresant